If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора , кажете на кои пинчета на буксата отзад на ICS са вързани чинчовете ??
Ако питаш за чинчовете, който служат за да свържат изхода на cd-то с входа на ICS-а, това е букса "C" на ICS - а, пинове 19 и 20. Ширмовката е на пин 18 от същата букса.
Ето и скица на буксата:
Ако питаш за чинчовете, който служат за да свържат изхода на cd-то с входа на ICS-а, това е букса "C" на ICS - а, пинове 19 и 20. Ширмовката е на пин 18 от същата букса.
Ето и скица на буксата:
Скапани чинчове в багажника имам но май са вход от ченджъра . Искам да сменя пиновете да стане изход и да си вържа усилвателя към ICS
И аз това мислих и накрая си изкарах нов кабел. Не е много по-сложно а си струва да ти останат и двете опции. Най-малкото на мястото на чейнджъра можеш да сложиш специален MP3 плеър с емулатор, който да командваш от таблото, като чейнджър.
И аз това мислих и накрая си изкарах нов кабел. Не е много по-сложно а си струва да ти останат и двете опции. Най-малкото на мястото на чейнджъра можеш да сложиш специален MP3 плеър с емулатор, който да командваш от таблото, като чейнджър.
как ги изкара кабелите? От къде взе сигнала? От тази букса ли?
Но не е голяма философия да направиш връзките и директно на пиновете.
Иначе ако ще прокарваш нови кабели, колегата Duronman наскоро ги бори и може да даде ноу-хау.
Знам че има. Но при положение че имам букаса, изларани чинчове в багажника и е въпрос на преместване на 4 пинчета не виждам смисъл да копувам друга букса
Знам че има. Но при положение че имам букаса, изларани чинчове в багажника и е въпрос на преместване на 4 пинчета не виждам смисъл да копувам друга букса
Добре си се ориентирал. Само трябва да предвидиш едно жило за remote на усилвателя. За целта можеш да ползваш някой от проводниците на управляващата шина на cd - то. Така и така, ще му ползваш сигналните кабели, тя няма да ти трябва.
Купих си Усилвател и туба искам да я вържа но какво трябва да направя четох като луд 15 страници от темата и нищо не разбрах какво трябва да си купя букса от 8лв и какво трябва да направя къде да връзвам знам как се връзва усилвател най ми е лесно да го взема сигнал от задна колона но искам да е като хората дайте ми съвет какво да направя мерси предварително колеги !
Купих си Усилвател и туба искам да я вържа но какво трябва да направя четох като луд 15 страници от темата и нищо не разбрах какво трябва да си купя букса от 8лв и какво трябва да направя къде да връзвам знам как се връзва усилвател най ми е лесно да го взема сигнал от задна колона но искам да е като хората дайте ми съвет какво да направя мерси предварително колеги !
Трябва да свалиш ICS-а и на гърба му ще видиш конектора в който трябва да включиш въпросната букса с четирите чинча:
добре а като я вържа там какво ще стане ще спрът ли колоните който са в вратите или просто дава още 2 чинчови кабела през който давам сигнал на усилвателя ?
Няма да спрат. Просто така вадиш сигнал и за външен усилвател.
Има по един чинч за всеки канал:
Преден ляв, преден десен, заден ляв и заден десен. Единичното кабелче, което излиза от буксата е управлението на захранването на външния усилвател (remote).
Няма да спрат. Просто така вадиш сигнал и за външен усилвател.
Има по един чинч за всеки канал:
Преден ляв, преден десен, заден ляв и заден десен. Единичното кабелче, което излиза от буксата е управлението на захранването на външния усилвател (remote).
мерси много това ме интересуваше някой да го обясни лесно и просто !
Comment